html5 templates

Hotel MAS RIBAS Palamós


El Mas Ribas es una masia de l 'Empordà, del segle XV, completament rehabilitada.
Estem a Palamós, al cor de la Costa Brava.

Som la 4ª generació que es fa càrrec d´aquest mas, restaurat amb respecte, senzillesa i elegància. Ens plau obrir-lo al públic, acollir-vos-hi i compartir-lo amb vosaltres.

Hotel Mas Ribas - Caminal del Mas Ribas nº 12,
17230 Palamós, Girona Costa Brava - HG 002483
hotelmasribaspalamos@gmail.com


Hotel Mas Ribas

Estades ideals per a families i grups. Posem a la vostra disposició espais complementaris en exclusiva. Us hi trobàreu com a casa ! 

Cada estança del Mas Ribas té la seva pròpia personalitat. Hem preservat la planta romana i conservat els elements antics. Una habitació és a la torre del rellotge. És un establiment singular, amb història.

Tanmateix els nostres estadants gaudiran de Wi-Fi, TV i caixa forta, i d´habitacions amplies, lluminoses i amb calefacció.

Procurem la sostenibilitat d´una masia medieval donant opcions de vacances amb consciència. Ens trobem a l´avantguarda del canvi d´hàbits dels consumidors amb criteri mediambiental. Estalviem recursos naturals, utilitzem materials nobles, rehabilitem.  

Us oferim

Pàrquing gratuït. Garatge de bicicletes.

Proximitat: supermercats situats a menys de 100 metres, platja de La Fosca a menys d´1 km, piscina mancomunada a 5 minuts en cotxe.

Cuina i menjador per a cada familia, on preparar i gaudir dels vostres àpats.

Amplis espais exteriors verds. Zona d´hamaques: fem la migdiada a la natura.

Hort propi d'agroecologia; tenim especial cura de la terra i estem implicats en la custòdia del territori.