MAS RIBAS Palamós

Mas Ribas es una masia de l 'Empordà, del segle XV, completament rehabilitada.
Estem a Palamós, al cor de la Costa Brava.

Us oferim productes saludables d' horta ecològica, deliciosos àpats al nostre restaurant i el nostre acolliment a les 10 habitations de l'espai destinat a hotel. Al Mas Ribas de Palamós podreu gaudir de la gastronomia de la terra i de l'estada a un establiment amb tracte familiar.

Som la 4ª generació que es fa càrrec d´aquest mas, restaurat amb respecte, senzillesa i elegància. Ens plau obrir-lo al públic, acollir-vos-hi i compartir-lo amb vosaltres.


Eco-hotel Mas Ribas

Cada habitació del nostre hotel té la seva pròpia personalitat: una de les suites té una habitació a la torre del rellotge, en altres habitacions s´ha conservat el sostre amb els cairats originals, en altres el terra antic.....Tanmateix totes són amplies, lluminoses i disposen de: bany complet, TV i Wi-Fi, calefacció, caixa forta i secador.


Procurem la sostenibilitat d´una masia medieval donant opcions de vacances amb consciència. Ens trobem a l´avantguarda del canvi d´hàbits dels consumidors amb criteri mediambiental. Estalviem recursos naturals, utilitzem materials nobles, creem sinergies amb proveïdors propers.  


Us oferim

 - Pàrquing gratuït.

 - Esmorzars i terrassa bar self-service.

 - Lloguer de bicicletes. Garatge de bicicletes.

 - Packs d'activitats a la natura, assessorament sobre rutes per conèixer l'entorn.

 - Amplis espais exteriors verds i serveis en harmonia amb l´entorn.

 - Zona d´hamaques: fem la migdiada a la natura.

 - Espai exterior de meditació.

 - Hort propi d'agroecologia; tenim especial cura de la terra i estem implicats en la custòdia del territori.

"Les verdures i els llegums del temps arriben a la màxima qualitat quan es poden menjar en el seu propi terme. La clau de la seva qualitat és el respecte del seu localisme. Són coses que no volen ésser transportades, ni viatjades, ni desplaçades lluny dels llocs on han vist el sol i on s'han fet. És el mateix fenomen del peix. Els viatges formen els homes —se sol dir. Els viatges deformen, entristeixen i malmeten les verdures, els llegums i el peix."

               Josep Pla, El carrer estret, 1952


Restaurant Mas Ribas Km0

Pròxima obertura

En el nostre restaurant, fem cuina de proximitat, respectant els sabors de la natura, valorant la tasca dels productors. Hem tornat als orígens, als plats plens dels aromes de sempre, a la simplicitat de la cuina de l'hort, la de la barca, la de l'aviram.....


Ens hem inspirat en el Mas Ribas, on el pas del temps impregna els espais de l'antiga saviesa, segueix directament l'horta, tal i com ho fan els pagesos de tota la vida que han recuperat la manera de fer de l´avi Pep, qui menava ja aquestes fèrtils terres, a la vora de l´Aubi.


El repte de la nostre cuina: posar en rellevància els valors del que mengem sense interferir en els sabors més autèntics. La qualitat dels nostres àpats es basa en defugir els artificis per apropar-se amb humilitat als menjars naturals, propis, propers.... i així descobrir uns sabors deliciosos, essencials i desconeguts, tan aprop i tan allunyats de nosaltres mateixos.

Hotel Restaurant MAS RIBAS